Ο στόχος από την ίδρυση του σωματείου, ο οποίος παραμένει  μέχρι και σήμερα, αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίο ιδρύθηκε , είναι να πλαισιώνεται η ομάδα με παιδιά της περιοχής και ιδιαίτερα απο τα τμήματα Υποδομών του συλλόγου μας. Σκοπός μας είναι ο υγιείς αθλητισμός σε όλα τα επίπεδα, το Ήθος, η προσπάθεια για Έντιμο Ποδόσφαιρο, ο Σεβασμός και πάνω απο όλα να ευχαριστιούνται οι αθλητές μας το άθλημα που αγαπούν ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Παρά την ολογόχρονη παρουσία μας στο χώρο, αρκετοί αθλητές μας με δική τους προσπάθεια αλλά και με των προπονητών τους, κατάφεραν να ανοίξουν τα φτερά τους για το όνειρο τους στις Επαγγελματικές κατηγορίες Α΄,Β΄, και Γ΄ Εθνικής.

Για όλους εμάς που είμαστε κοντά στο σωματείο αυτό λέγεται Ηθική Δικαίωση και αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζουμε.

Ίδρυση Αθλητικής Ένωσης Ιλίου

04/07/1997

Ίδρυση Αθλητικής Ένωσης Ιλίου

Το σωματείο μας, Η αθλητική Ένωση Ιλίου, Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1997 απο τον κ. Παναγιώτη Σπυρίδη και στενούς συνεργάτες, όπως ο αείμνηστος κ. Κακάκιος Ανδρέας, ο πρώτος Πρόεδρος του συλλόγου, ο Γενικός Αρχηγός της ανδρικής ομάδας Πουλημένος Βάιος, ο (αείμνηστος) Πιτέλης Θεόδωρος, οι Υπεύθυνοι Υποδομών κ. Χαλδαίος Δημήτριος και κ. Χαλδαίου Άννα όπως και πολλοί άλλοι.

Κατάκτηση Κυπέλλων Ήθους

06/11/1997

Κατάκτηση Κυπέλλων Ήθους

Η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια ανελλιπώς και με μεγάλη επιτυχία στα Πρωταθλήματα Κατηγορίών της Ε.Π.Σ. Αθηνών. Μάλιστα στις περιόδους 1997 – 1998 και 1998- 1999 ο Σύλλογος μας κατέκτησε συνεχόμενα δύο κύπελλα Ήθους στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Άνοδος στη Β’ Ε.Π.Σ. Αθηνών

04/06/2001

Άνοδος στη Β’  Ε.Π.Σ. Αθηνών

Το 2001, παρά το νεαρό της ηλικίας των αθλητών μας, η ομάδα ανεβαίνει κατηγορία απο τη Γ’ στη Β’ Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Δημοτικό Στάδιο Ιλίου
Ελευσινίων Μυστηρίων, Ίλιον 131 22

Ιστορία  Εγκαταστάσεις  Νέα & Ανακοινώσεις  Φωτογραφίες  Επικοινωνία