ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

 

Οι αθλητές και οι προπονητές, που επιθυμούν να εισέλθουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ιλίου πρέπει να πραγματοποιήσουν εγγραφή στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αθλητισμού του Δήμου.

 

Ακολουθούν οι ενέργειες που απαιτούνται έτσι ώστε να δημιουργήσετε την ατομική ή οικογενειακή σας καρτέλα στην εφαρμογή www.sportscultureilion.gr με την οποία θα μπορείτε διαδικτυακά να κάνετε μια αίτηση για τον εαυτό σας ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.

 

Κατ’ αρχήν εισέρχεστε στην Αρχική σελίδα του Δήμου Ιλίου στο διαδίκτυο πληκτρολογώντας στην αναζήτηση Google τη διεύθυνση: www.ilion.gr.

 

Εκεί επιλέγετε «ΨΗΦΙΑΚΟ ΙΛΙΟΝ» και κατόπιν «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»

 

 

Αφού κάνει ανακατεύθυνση στην σελίδα του ιστότοπου (https://demos365.sportscultureilion.gr/),  θα πρέπει να συμπληρωθούν στην «Αίτηση εγγραφής νέου χρήστη» τα απαραίτητα πεδία και να πατήσετε εγγραφή έτσι ώστε να σας αποσταλεί στο email σας ένα επιβεβαιωτικό μήνυμα από το οποίο θα συνεχίσετε την εγγραφή σας.

 

Συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία οι ενήλικοι για εσάς τους ίδιους από τη κόκκινη μπάρα «Προσθήκη Προσωπικών Στοιχείων» (για τα παιδιά επιλέγετε ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ από το αριστερό μενού και θα συμπληρώσετε τα στοιχεία του ανηλίκου τέκνου σας, αφού τελειώσετε με τα δικά σας στοιχεία).

 

Ύστερα επιλέγετε από το αριστερό μενού το πεδίο ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ -> ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ (επιλέγετε το όνομα που επιθυμείτε) -> ΥΠΗΡΕΣΙΑ -> Αθλητισμός –> ΠΑΡΟΧΗ ->Είσοδος στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις -> Δραστηριότητα (Ποδόσφαιρο), θα επιλέξετε τον Σύλλογό και αφού επιλέξετε και το Τμήμα θα υποβάλλετε την αίτηση επισυνάπτοντας συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (σαν σκαναρισμένα έγγραφα (.pdf) ή έστω σαν φωτογραφίες (.jpeg)):

 

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Λογαριασμό ΔΕΚΟ
  • Κάρτα Υγείας Αθλητή (Επικυρωμένη από καρδιολόγο)
  • Δελτίο Αθλητή ή Ταυτότητα Προπονητή (ανάλογα αν είναι αθλητής ή προπονητής) ή Βεβαίωση από το Σωματείο